Grisar i mänsklig form

Måste också kommentera incidenten med ett 15-tal så kallade Hammarby fans som tar sig in på planen när AIK har träning och hotar Sebastian Eguren. Killen spelade i Hammarby 2006-2007 för att sedan dra ut i europa. Han kämpar för att ta en plats i Uruguays landslag till sommarens VM och behöver speltid för att ta sig dit och valde då att bli utlånad till AIK. Vilken människa som helst förstår väl att han inte tänker spela i ett lag som denna säsongen kommer att spela i superettan.

Eguren skyddas av lagkamrater

Jag fattar att de finns rivalitet mellan klubbar i samma stad, och det ska de vara. Men de finns gränser på hur långt man får gå. Älska dina egna spelare och hata motståndarnas, jag tycker det räcker med att älska sina egna spelare.

Man måste komma ihåg att fotbollsspelare idag inte är lika klubbtrogna som förr av många olika anledningar. Industrin fotboll ser annorlunda ut, fler spelare, mer pengar etc.

All heder åt de som är en klubb trogen livet ut exempelvis Paolo Maldini. Men man måste också komma ihåg att fotboll är spelarnas jobb och ibland så byter man jobb för att de finns bättre förutsättningar någon annanstans, deal with it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0