Vem vill vinna?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/article6599439.ab
Guus Hiddink, mannen som alltid lyckas. Vilken klubb kommer rycka och ta honom nu när han själv väljer att stiga åt sidan efter att han misslyckats ta Ryssland till VM. Liverpool är nog en het kandidat, problemet där är att Benitez sitter på ett dyrt kontrakt. En klubb med redan ekonomiska problem har inte råd att ha två tränare på sin lönelista. Ska Hiddink komma till Pool krävs det också att någon annan klubb tar över Benitez kontrakt. Han har vunnit Champions Leauge två gånger vilket gjort att han överlevt i Liverpool. Utan de så hade han åkt tidigare. Och nu sitter han på ett för fett kontrakt så de har inte råd att sparka honom nu. Att under så pass många år inte lyckas täcka upp för skador på Torres och Gerrard är rent ut sagt dåligt. Bakom Torres finns ingen anfallare av klass, och med Gerrard försvinner hela ryggraden nästan. Nu har de haft otur och haft båda skadade samtidigt vilket också visar sig tydligt i tabellen.
Arsene Wenger i Arsenal har liknande problem, sedan Thierry Henry lämnade har han inte lyckats hitta en riktig striker. Robin van Persie är otroligt duktig och gör det bra, när han är frisk. Men bakom honom har vi en egotrippad dansk som bästa alternativ. Jag ser både Eduardo och Arshavin mer som anfallande yttrar än centrala anfallare. Jag gillar Wengers attityd med att köpa billigt och ungt och bygga på dem. Men nu är det några år sen den senaste titeln, dags att släppa lite på sin attityd och köpa en riktigt vass anfallare som kan lyfta laget ännu mera för nu är de bara nära. Otroligt imponerande att de spelar så pass bra med så pass unga men de behöver en spelartyp som Drogba. Tvekar aldrig! Avskyr hans filmningar men kära nån, mannen kan göra mål.
För att komma tillbaka till Hiddink. Sverige borde kollat läget med honom när vi sökte ny kapten. Orealistiskt på otroligt många sätt och vis. För dyr och även kanske osannolikt att han ens skulle vara intresserad, men visst hade det varit häftigt.
I kväll lyckönskar vi Damkronorna som går in i OS mot Schweiz, viktig match direkt. Och sedan ser vi på spänning på damernas skidskytte. Jag tror ACO vinner guld och Helena Jonsson kommer in på en silverplats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0